Akupunktur - Zoneterapi - Massage

NHT-vejledning

    

Akupunktør, Zoneterapeut, Massør, NHT-vejleder Line Rasmussen

Line Rasmussen

  Akupunktur  Zonet

Stress


Er din krop stresset og har den brug for hjælp?


Jeg tilbyder en meget dejlig og effektiv behandling med zoneterapi. Med særlig fokus på nervesystemet, afstresses kroppen helt fantastisk.


Behandlingen kan med fordel kombineres med massage for yderligere afstressning.


Det kan være en stor hjælp at supplere med vitaminer, mineraler og/eller urter afhængig af symptomer. Jeg kan rådgive dig om dette i forbindelse med behandlingen.


Det er et faktum, at længerevarende stress belaster binyrerne, hvor blandt andet stresshormonet cortisol produceres. Når der gennem længere tid er blevet produceret for meget cortisol, vil det påvirke den øvrige hormonproduktion i binyrerne, hvilket vil medføre forskydninger i hormonbalancen. Disse forskydninger/ubalancer kan medføre forskellige symptomer som for eksempel uro, søvnproblemer, hjertebanken, manglende overskud, angst, humørsvingninger, stofskifteproblemer, for tidlig overgangsalder, forværring af overgangsalder symptomer, autoimmune sygdomme og meget mere.


For at få et nøjagtigt billede af din hormonbalance, kan jeg som NHT-vejleder tilbyde dig at tage en hormontest. Det er en spyttest, som du tager derhjemme, og når du har taget testen, sendes den til et laboratorium i Tyskland, hvor den analyseres. Du kan bestille testen hos mig, og når resultatet for testen foreligger, kan jeg vejlede dig i genopretning af din hormonbalance.